5326C
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Dokumentace

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Mechanický aplikátor etiket s vakuovým pásem Typu 5326C pro tisk a aplikaci etiket v reálném čase

Tiskárna Hermes C 6L-3 s mechanickým aplikátorem etiket Typu 5326CMechanický aplikátor etiket s vakuovým pásem typu 5326C od firmy Cab nabízí v kombinaci s tiskárnou řady  Hermes C 6L-3 řešení pro automatické i poloautomatické nalepování etiket na obaly i výrobky. Výrobky jsou v poloautomatickém režimu práce aplikátoru manuelně obsluhou umísťovány do aplikačního stojanu, který zajišťuje přesnou polohu vůči aplikátoru a pohyb předmětu. Následně obsluha ručně např. stiskem tlačítka zahájí vlastní cyklus aplikace etikety na výrobek. 
Pokud je aplikátor součástí automatické výrobní linky může aplikátor zajišťovat automatickou aplikaci etiket na výrobky.
Mechanický aplikátor je určen pro střední i velké etikety. Jednoduchá instalace - mechanický aplikátor se jednoduše uchytí na bok tiskárny.
Etikety lze aplikátorem aplikovat pouze na stejně vysoké předměty. Etiketa je na odlepovací hraně tiskárny odlepena z podkladového materiálu a převzata mechanickým aplikátorem s vakuovým pásem a přesunuta vakuovým pásem pod aplikační váleček a pomocí přítlačného aplikačního válečku přilepena na pohybující se předmět.

Příklad aplikace etiket aplikátorem Typu 5326C na polepovaném předmětu.

Jednoduché seřízení aplikátoru pomocí několika šroubů. Seřízení spočívá v nastavení správné polohy odlepení etikety a vhodné rychlosti vakuového pásu. 

Pro kontrolu celého procesu polepení a synchronizaci s výrobní linkou je tiskárna vybavena PLC rozhraním. Toto rozhraní poskytuje veškeré potřebné informace o stavu tiskárny i aplikátoru a umožňuje řídit zahájení a průběh aplikace etikety na polepovaný předmět.

Mechanický aplikátor typu 5326C pro tiskárny Hermes C:

Typ

5326C

Přítlačný s aplikačním válečkem

Popis funkce Při lepení vyvíjí mírný tlak na polepovaný předmět.
Během pracovního cyklu aplikátoru musí být polepovaný předmět v pohybu. Polepované předměty musí mít stejnou výšku.
Etiketa je po vytištění částečně vysunuta z vakuového pásu pod aplikačním válečkem. Následně je pohybujícím se předmětem odebrána z mechanického aplikátoru. Řádné přilepení zajišťuje aplikační váleček. 
Šířka etikety 46 - 174 mm
Výška etikety 80 - 356 mm
Rychlost vakuového pásu 100 - 500 mm/s - Nemusí se shodovat s nastavenou rychlostí tisku tiskárny !
Maximální rychlost polepovaného předmětu na dopravním pásu 0,5 m/s
Minimální vzdálenost mezi předměty 1 m
Minimální vzdálenost etikety od dopravního pásu při polepování z boku  Y = 20 mm
Počet nalepených etiket cca 15 etiket za minutu (při výšce etikety 100 mm a rychlosti tisku 100 mm/ s)
Požadovaný tvar povrchu předmětu plochý
Orientace mechaniky tiskárny levá (F)

Výška předmětu

Proměnná -
Pevná *

Stav předmětu při polepování

V klidu  -
V pohybu *
V rotačním pohybu -

Směr aplikace etikety na předmět

Vertikální shora *
Vertikální zdola *
Horizontální *
Přes hranu -

Tiskárna Hermes C 6L-3 s adaptérem odlepovače PS11 a ručním aktivačním tlačítkem TR2 umístěná na pevném stojanu.Volitelné příslušenství tiskárny s aplikátorem

Pevný stojan

Pevný stojan pro tiskárnu Hermes C s aplikátorem.Podle požadavků zákazníka může být tiskárna Hermes C s aplikátorem umístěna na jednoduchém pevném stojanu nad výrobní linkou. Přesnou pozici tiskárny na stojanu lze nastavit a zajistit pomocí dvou šroubů.

 

 

 

Montážní držák

Montážní držák - ukázka použitíTiskárna Hermes C s aplikátorem je uchycena ke stojanu pomocí montážního držáku. Který zajistí spolehlivé a přesné uchycení tiskárny. Použitý hliníkový profil 50x50 mm.

 

 

Variabilní stojan 1622 Hermes C

Variabilní stojan 1622 Hermes C s nainstalovaným stavitelným držákem pro tiskárnu Hermes C s aplikátorem.Stojan 1622 Hermes C umožňuje snadné nasazení tiskárny s aplikátorem etiket na libovolné automatizované výrobní lince, kde je potřeba pravidelně měnit polohu tiskárny vůči výrobní lince. 
Má  velkou stabilitu. Umožňuje snadné a přesné seřízení a přizpůsobení polohy tiskárny Hermes C s aplikátorem vůči polepovanému předmětu na dané výrobní lince. Nastavitelné nožičky umožňují přesné usazení stojanu i na nerovnou podlahu. Vlastní tiskárna je připevněna k seřiditelnému montážnímu držáku tiskárny Hermes C.
 

Variabilní stojan 1622 Hermes C 

Základní rám Nastavitelné nožičky
Nastavení polohy tiskárny Montážní rameno se seřizovacími kličkami v ose x a z
Max. zatížitelnost na ramenu délky 100 mm  75 kg
Hmotnost stojanu 40 kg
Max. výška pro aplikaci etiket 1100 mm

 

Variabilní stojan 1221 Hermes C

Variabilní stojan 1221 Hermes C s nainstalovaným stavitelným držákem pro tiskárnu Hermes C s aplikátorem v horizontální poloze.Stojan 1622 Hermes C umožňuje snadné nasazení tiskárny s aplikátorem etiket na libovolné automatizované výrobní lince v horizontální poloze, se snadno seřiditelnou výškou stojenu. 
Má  velkou stabilitu. Umožňuje snadné a přesné seřízení a přizpůsobení polohy tiskárny Hermes C s aplikátorem vůči polepovanému předmětu na dané výrobní lince. Nastavitelné nožičky umožňují přesné usazení stojanu i na nerovnou podlahu. Vlastní tiskárna je připevněna k seřiditelnému montážnímu držáku tiskárny Hermes C.
 

Variabilní stojan 1221 Hermes C 

Základní rám Nastavitelné nožičky
Nastavení polohy tiskárny Montážní rameno se seřizovacími kličkami v ose x a z
Max. zatížitelnost na ramenu délky 100 mm  75 kg
Hmotnost stojanu 40 kg
Max. výška pro aplikaci etiket 960 mm

Ukázky instalace tiskárny Hermes C s aplikátorem na variabilní stojan

Ukázka uchycení tiskárny Hermes C pro nalepování etiket zhora.        Ukázka uchycení tiskárny Hermes C pro nalepování etiket z boku.        Ukázka uchycení tiskárny Hermes C pro nalepování etiket z boku.        Ukázka uchycení tiskárny Hermes C pro nalepování etiket z boku.

 

Ruční/ Nožní aktivační tlačítko

Ruční a nožní aktivační tlačítko.Pro poloautomatický provoz aplikátoru lze dodat ruční nebo nožní aktivační tlačítko. Stiskem aktivačního tlačítka připojenému k tiskárně s aplikátorem lze ručně zahájit cyklus vytištění a nalepení etikety na polepovaný předmět.

 

 

 

 

Optická závora 

Optická závoraPro automatický provoz aplikátoru na automatické výrobní lince lze dodat optickou závoru. Předmět na výrobním pásu zahájí cyklus automatického polepení etiketou přerušením paprsku optické závory.

 

 

 


Stažení originálního
informačního letáku
aplikátoru 5326C (anglicky)
(2310 KB .pdf)*


Stažení originálního
informačního letáku
aplikátoru 5326C (německy)
(2250 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022