3820
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 3820
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční bezdrátový CCD snímač čárového kódu 3820 s aktivačním tlačítkem

Bezdrátový snímač 3820Bezdrátový snímač 3820 v komunikační a nabíjecí jednotcePopulární řada bezdrátových CCD snímačů 3820 od firmy Honeywell s nadstandardní rychlostí snímání čárových kódů pro všechny standardní jednorozměrné čárové kódy doplňuje vlastnosti snímačů řady 3800g o volnost pohybu s bezdrátovou technologií Bluetooth. Pracovní zóna je v okruhu do 10 m od komunikační  jednotky. K jedné komunikační jednotce může být připojeno až 7 snímačů současně. Snímač byl jako první vybaven revoluční technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology 5.0. Tato technologie snímači umožňuje velkou hloubku snímacího pole snímače, větší rychlost snímání a zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů. 

Ruční bezdrátový snímač 3820 je v  kompaktním provedení s nízkou spotřebou má velmi snadnou instalaci a velkou životnost. Optická část snímače splňuje veškeré požadavky kladené na dnešní snímače, ale splňuje i dlouhodobé potřeby.

Po stisku aktivačního tlačítka bezdrátového snímače 3820 se rozsvítí zaměřovací paprsek a jakmile zaměřovací paprsek protne celý zaměřený čárový kód, dekodér snímače okamžitě zpracuje sejmutý obraz čárového kódu a odešle data do výstupního rozhraní snímače.

Bezdrátový snímač 3820 má rozměrově úspornou, ale velmi odolnou konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP41 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává pádům z 1,8 m na beton a je schopen pracovat při teplotách 0° - 50° C.

Bezdrátový snímač 3820 je napájen z vyměnitelného akumulátoru Li-ion. Akumulátor při plném nabití umožňuje až 16 hodin provozu snímače nebo až 57000 sejmutí čárového kódu. Akumulátory se nabíjejí ve snímači umístěném v komunikační a nabíjecí jednotce nebo v externím vícenásobném nabíječi akumulátorů. 

Význačné vlastnosti:

Bezdrátové rozhraní standardu BlueTooth
Bluetooth komunikační jednotka umožňuje připojení až 7 bezdrátových snímačů  
Pracovní zóna v okruhu do 10 m od komunikační  jednotky. Data jsou okamžitě odesílána do výstupního rozhraní komunikační  jednotky. 
Optimální snímací rychlost a hloubka snímacího pole. 
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Vyměnitelný akumulátor Li-ion (umožňuje až 16hodin provozu nebo až 57000 sejmutí čárového kódu)
Uživatelsky výměnný kabel
Nastavitelná zvuková signalizace 
Úprava sejmutých dat
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače 3820


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady 3820g
 (275 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader

 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022