4800i
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 4800i
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční průmyslový LED snímač 1D a 2D čárových kódů 4800i

Pouze pro informaci nevyrábí se !!!

Průmyslový snímač 4800iPrůmyslový LED snímač 4800i od firmy Honeywell pro snímání všech standardních jedno i dvourozměrných čárových kódů využíváOptická část průmyslového snímače 4800i vícesměrnou technologií sejmutí a zpracování obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. Doplňuje řadu ručních LED snímačů o průmyslový typ s krytím IP54 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě. Průmyslové provedení snímače je vhodné do různých průmyslových a skladových aplikací v náročném prostředí. Snímač odolává pádům z výšky až 2 metrů. Snímač je vybaven revoluční technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology 5.0. Tato technologie snímači umožňuje větší hloubku snímacího pole snímače, větší rychlost snímání, zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů. 

Ruční průmyslový snímač 4800i má velký výkon při vyhodnocení nasnímaných obrazů čárových kódů. Tento vícesměrný snímač dekóduje prakticky všechny dnešní standardní čárové kódy 1D i 2D bez ohledu na jejich orientaci. Pro úspěšné sejmutí obrazu čárového kódu snímač využívá velkou rozlišovací schopnost senzoru s výkonným obrazovým procesorem, který zajistí rychlé vyhodnocení sejmutého čárového kódu.

Po stisku aktivačního tlačítka průmyslového snímače 4800i se rozsvítí zaměřovací paprsek a jakmile zaměřovací paprsek protne celý zaměřený čárový kód, dekodér snímače okamžitě zpracuje sejmutý obraz čárového kódu a odešle data do výstupního rozhraní snímače.

Průmyslový snímač 4800i má rozměrově úspornou, ale velmi robustní konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP54 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává až 50 pádům ze 2 m na beton a je schopen pracovat při teplotách -10° - 50° C.  

Průmyslový snímač 3820i je vhodný pro širokou škálu průmyslových uživatelských aplikací včetně výrobních, skladových, distribučních a logistických aplikací.

Význačné vlastnosti:

Průmyslové provedení s krytím IP54 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě
Snímač je dodáván ve dvou různých provedeních se zaostřením snímače čárového kódu pro jednotlivé hustoty čárových kódů
Snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů 
Vícesměrné snímání čárových kódů bez nutnosti natočit čárový kód do požadované polohy.
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Uživatelsky výměnný kabel
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače 4800i


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady 4800i
 (216 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader

 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022