Granit 1280i
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 1280i
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční průmyslový laserový extra long range snímač čárového kódu Granit 1280i s aktivačním tlačítkem

Průmyslový laserový snímač Granit 1280i - Odkaz na 3D galerii snímačePrůmyslový laserový snímač Granit 1280i od firmy Honeywell s nadstandardní hloubkou snímacího pole pro všechny standardní jednorozměrné čárové kódy. Doplňuje řadu ručních laserových snímačů o průmyslový typ s krytím IP65 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě. Průmyslové robustní provedení snímače je vhodné do různých průmyslových a skladových aplikací v náročném prostředí. Snímač odolává pádům z výšky až 2 metrů. Snímač je vybaven moderní technologií snímání čárového kódu. Tato technologie snímači umožňuje snímání čárových kódů v rámci velké hloubky snímacího pole snímače v závislosti na hustotě čteného čárového kódu v rozsahu od 9 cm až do 16,5 m. 

Průmyslový snímač Granit 1280i je v  kompaktním provedení s nízkou spotřebou má velmi snadnou instalaci a velkou odolnost. Optická část snímače splňuje veškeré požadavky kladené na dnešní snímače, ale splňuje i dlouhodobé potřeby.

Po stisku aktivačního tlačítka průmyslového snímače Granit 1280i se rozsvítí zaměřovací paprsek a jakmile zaměřovací paprsek protne celý zaměřený čárový kód, dekodér snímače okamžitě zpracuje sejmutý čárový kód a odešle data do výstupního rozhraní snímače.

Průmyslový snímač Granit 1280i má rozměrově úspornou, ale velmi robustní konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP65 poskytuje plnou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává pádům ze 2 m na beton a je schopen pracovat i při extrémních provozních teplotách -30° - 50° C. 

Průmyslový snímač Granit 1280i je vhodný pro širokou škálu průmyslových uživatelských aplikací včetně výrobních, skladových, distribučních a logistických aplikací. Snímač má pro použití v hlučných provozech zabudovánu kromě zvukové a optické signalizace i vibrační signalizaci. Snímač je vybaven robustním kovovým upevňovacím okem pro spolehlivé zavěšení na pracovišti. 

Význačné vlastnosti:

Průmyslové provedení s krytím IP65 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě
Robustní konstrukce odolávající pádům až ze 2m
Velká hloubka snímacího pole (až 16,5 m)
Vibrační signalizace
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Uživatelsky výměnný kabel
Nastavitelná výkonná zvuková signalizace 
Úprava sejmutých dat
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače Granit 1280i


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady Granit 1280i
 (100 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 27 července 2022