Granit 1981i
Předchozí Úvod Nahoru 

 


Specifikace 1981i
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční bezdrátový průmyslový LED extra long range snímač 1D a 2D čárových kódů Granit 1981i

Bezdrátový snímač Granit 1981iBezdrátový průmyslový LED snímač Granit 1981i od firmy Honeywell s nadstandardní hloubkou snímacího pole pro snímání všech standardních jedno i dvourozměrných čárových Snímač Granit 1981i v komunikační a nabíjecí jednotce kódů a doplňuje vlastnosti snímače Granit 1980i o volnost pohybu s bezdrátovou technologií Bluetooth. Pracovní zóna je v okruhu do 100 m od komunikační jednotky. K jedné komunikační jednotce může být připojeno až 7 snímačů současně. Využívá  novou vícesměrnou technologií sejmutí a zpracování obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. Doplňuje řadu ručních LED snímačů o průmyslový typ s krytím IP65 odolávajícím náročným průmyslovým prostředí včetně prašnosti i stříkající vodě. Snímač je vybaven nejmodernější technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology. Průmyslové robustní provedení snímače je vhodné do různých průmyslových a skladových aplikací v náročném prostředí. Snímač odolává pádům z výšky až 2 metrů. Snímač je vybaven moderní technologií snímání čárového kódu. Tato technologie snímači umožňuje snímání čárových kódů v rámci velké hloubky snímacího pole snímače v závislosti na hustotě čteného čárového kódu v rozsahu od 10 cm až do 16 m.

Ruční bezdrátový průmyslový snímač Granit 1981i má velký výkon při vyhodnocení nasnímaných obrazů čárových kódů. Tento vícesměrný snímač dekóduje prakticky všechny dnešní standardní čárové kódy 1D i 2D bez ohledu na jejich orientaci. Pro úspěšné sejmutí obrazu čárového kódu snímač využívá velkou rozlišovací schopnost senzoru s extrémně výkonným obrazovým procesorem, který zajistí rychlé vyhodnocení sejmutého čárového kódu. 

Snímač je vybaven senzorem identifikujícím přiblížení snímače ke snímanému předmětu, který zajišťuje aktivaci zaměřovacího paprsku, vlastní sejmutí čárového kódu se v ručním režimu aktivuje stiskem aktivačního tlačítka .

Snímač Granit 1981i má rozměrově úspornou, ale velmi odolnou konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen pro velké zatížení v náročných průmyslových provozních prostředích. Krytí IP65 poskytuje plnou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném průmyslovém prostředí. Odolává až 50 pádům ze 2 m na beton a je schopen pracovat i při etrémních teplotách -20° - 50° C.

Bezdrátový snímač Granit 1981i je napájen z vyměnitelného akumulátoru Li-ion. Akumulátor při plném nabití umožňuje až 8 hodin provozu snímače nebo až 7200 sejmutí čárového kódu. Akumulátor se nabíjí ve snímači umístěném v komunikační a nabíjecí jednotce.

Průmyslový snímač Granit 1981i je vhodný pro širokou škálu průmyslových uživatelských aplikací včetně výrobních, skladových, distribučních a logistických aplikací. Snímač má pro použití v hlučných provozech zabudovánu kromě zvukové a optické signalizace i vibrační signalizaci. Snímač je vybaven robustním kovovým upevňovacím okem pro spolehlivé zavěšení na pracovišti. 

 

 

Význačné vlastnosti:

Bezdrátové rozhraní standardu BlueTooth (snímač může být přímo připojen i např. k PC nebo PDA počítači přes standardní rozhraní BlueTooth)
Bluetooth komunikační jednotka umožňuje připojení až 7 bezdrátových snímačů  
Pracovní zóna v okruhu do 100 m od základní jednotky
Velká odolnost snímače s krytím IP65, až 50 pádů ze 2 m na beton a až 5000 pádů z 1 m  
Velká hloubka snímacího pole (až 16 m). 
Snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů 
Vibrační signalizace
Vícesměrné snímání čárových kódů bez nutnosti natočit čárový kód do požadované polohy.
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Vyměnitelný akumulátor Li-ion (umožňuje až 8hodin provozu nebo až 7200 sejmutí čárového kódu)
Uživatelsky výměnný kabel
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Program pro zpracování obrázků sejmutých snímačem
Podporuje nahrání uživatelských aplikací pro zpracování obrazu nebo nasnímaných dat do snímače vytvořených v systému TotalFreedom 2.0
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače Granit 1981i


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady Granit 1981i
 (241 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 27 července 2022