Granit 1910i
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 1910i
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční průmyslový LED snímač 1D a 2D čárových kódů Granit 1910i

Snímač Granit 1910i - Odkaz na 3D galerii snímačePrůmyslový LED snímač Granit 1910i od firmy Honeywell vytváří nový standard v oblasti ručních snímačů. Pro snímání všech standardních jedno i dvourozměrných čárových kódů využívá Ohebný stojan pro snímač Granit 1910i novou vícesměrnou technologií sejmutí a zpracování obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. Doplňuje řadu ručních LED snímačů řady Xenon 1900 o průmyslový typ s krytím IP65 odolávajícím náročným průmyslovým prostředí včetně prašnosti i stříkající vodě. Snímač je vybaven nejmodernější technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology 6.0. Tato technologie v sobě kombinuje excelentní výsledky Adaptus Imaging Technology 5.5, programu Omniplanar ShwiftDecoder a specielního snímacího senzoru pro snímání obrazu čárového kódu. Tato kombinace technologií snímači umožňuje ještě větší hloubku snímacího pole snímače, větší rychlost snímání, zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů a čtení 2D čárových kódů zobrazených na displeji mobilu nebo mobilního počítače. 

Ruční průmyslový snímač Granit 1910i má velký výkon při vyhodnocení nasnímaných obrazů čárových kódů. Tento vícesměrný snímač dekóduje prakticky všechny dnešní standardní čárové kódy 1D i 2D bez ohledu na jejich orientaci. Pro úspěšné sejmutí obrazu čárového kódu snímač využívá velkou rozlišovací schopnost senzoru s extrémně výkonným obrazovým procesorem, který zajistí rychlé vyhodnocení sejmutého čárového kódu.

Snímač je vybaven senzorem identifikujícím přiblížení snímače ke snímanému předmětu, který zajišťuje aktivaci zaměřovacího paprsku, vlastní sejmutí čárového kódu se v ručním režimu aktivuje stiskem aktivačního tlačítka . Pokud je snímač umístěn ve stojanu automaticky přechází do Snímač Granit 1910i v pevném stojánku režimu stacionárního snímače - snímání bez použití aktivačního tlačítka.

Snímač Granit 1910i má rozměrově úspornou, ale velmi odolnou konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných průmyslových provozních prostředích. Krytí IP65 poskytuje plnou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném průmyslovém prostředí. Odolává až 50 pádům ze 2 m na beton a je schopen pracovat při teplotách -30° - 50° C.

Průmyslový snímač Granit 1910i je vhodný pro širokou škálu průmyslových uživatelských aplikací včetně výrobních, skladových, distribučních a logistických aplikací. Snímač má pro použití v hlučných provozech zabudovánu kromě zvukové a optické signalizace i vibrační signalizaci. Snímač je vybaven robustním kovovým upevňovacím okem pro spolehlivé zavěšení na pracovišti. 

Význačné vlastnosti:

Velká odolnost snímače s krytím IP65, až 50 pádů ze 2 m na beton a až 5000 pádů z 1 m  
Velká hloubka snímacího pole pro 1D čárové kódy 20mil až do vzdáleností 750 mm od snímače 
Snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů 
Vibrační signalizace
Vícesměrné snímání čárových kódů bez nutnosti natočit čárový kód do požadované polohy.
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Uživatelsky výměnný kabel
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Program pro zpracování obrázků sejmutých snímačem
Podporuje nahrání uživatelských aplikací pro zpracování obrazu nebo nasnímaných dat do snímače vytvořených v systému TotalFreedom 2.0
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače Granit 1910i


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady Granit 1910i
 (374 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 27 července 2022