Stratos 2750
Předchozí Úvod Nahoru 

 


Specifikace 2750
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Pultové hybridní dvousystémové vícesměrné snímače 1D i 2D čárového kódu řady Stratos 2750

Snímač Stratos 2753 - Odkaz na 3D galerii snímačeHybridní dvousystémové snímače 1D i 2D čárových kódů řady Stratos 2750 od firmy Honeywell jsou vybaveny dvěma výkonnými laserovými optickými jednotkami pro vícesměrné snímání 1D čárových kódů a navíc jsou vybaveny i výkonným vícesměrným LED snímačem 2D čárových kódů. Umožňují i čtení 2D čárových kódů zobrazených na displeji mobilu nebo mobilního počítače. Pro zvýšení kontroly zákazníků na pokladnách jsou vybaveny i LCD displejem pro monitorování obsahu spodní části nákupních vozíků. Snímače jsou určeny pro snímání čárových kódů ze zboží v pokladních systémech POS velkých obchodních domů, supermarketů a ve velkých obchodech. Krytí IP42 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v průmyslovém prostředí.  

Přehled dodávaných provedení snímačů řady Stratos 2750.Snímače řady Stratos 2750 se dodávají ve třech základních provedeních: Stratos 2753 (plná hloubka snímače s možností zabudovat váhu), Stratos 2752 (úsporná hloubka snímače s možností zabudovat váhu), Stratos 2751 (extra úsporná hloubka snímače bez váhy).

Snímače jsou určeny pro velmi rychlé snímání čárových kódů s maximální dobou provozuschopnosti a s vekou návratností vložených investic. Stratos je vybaven optickou zajišťující pohodlné snímání čárových kódů ze šesti stran (360°) zboží, má výšku nad pultem 178 mm, výšku pod pultem 104 mm a hloubku 508 mm / 399 / 353 mm . Rozměry snímače umožňují snadnou montáž na většinu pokladních míst pro stojící obsluhu i pro sedící obsluhu. 

Snímač Stratos 2753 - plná hloubka snímače vybaveného váhouSnímače řady Stratos 2750 navíc nabízí snímací vzorek o 192 laserových paprscích při snímacím výkonu 21500 sejmutí za sekundu. Dekodér snímače poskytuje extrémní výkon při vyhodnocování snímaných čárových kódů bez nutnosti natáčet čárové kódy do požadované polohy. Systém snímače koordinuje vyhodnocení dat z vertikální a horizontální optické jednotky včetně LED snímače (Area Imager) pro 2D čárové kódy, tak aby byl maximálně zkrácen čas nutný ke spolehlivému čtení čárových kódů ze zboží.

Každý snímač řady Stratos 2750 je vybaven deaktivační anténou zabezpečovacího systému zboží  EAS (Electronic Article Surveillance). Deaktivátor zabezpečovacího systému EAS zajišťuje spolehlivou deaktivaci zabezpečeného zboží i při sejmutí čárového kódu na první průchod. Spojením operace snímání čárového kódu a deaktivace se zjednodušuje práce operátora a urychluje obsluha zákazníků. 

Dále je se snímač vybaven portem USB pro připojení přídavného externího ručního snímače čárových kódů, a portem pro připojení video signálu z externí kamery pro monitorování obsahu spodní části nákupních vozíků. 

Video s praktickou ukázkou použití snímače Stratos 2753 se zabudovanou váhou: 

 

Význačné vlastnosti:

Plně automatické snímání čárových kódů ze šesti stran, 360° s minimální potřebou natáčení snímaných předmětů
LCD displej pro monitorování obsahu spodní části nákupních vozíků
Bezproblémové čtení i poškozených čárových kódů 
Standardně montovaná deaktivační anténa zabezpečovacího systému EAS. 
USB port pro přídavné zařízení
Fulltextový diagnostický displej 
Možnost rychlé jednoduché výměny vadné optické jednotky snímače
Podpora standardních rozhraní včetně USB.
Volitelně může být vybaven váhou
Podporuje nahrání uživatelských aplikací pro zpracování obrazu nebo nasnímaných dat do snímače vytvořených v systému TotalFreedom 2.0
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače Stratos 2750


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady Stratos 2750
(329 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022