Voyager 1400g
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 1400g
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční LED snímač 1D a 2D čárového kódu s tlačítkem Voyager 1400g

Snímač Voyager 1400g - Odkaz na 3D galerii snímačeRuční LED snímač Voyager 1400g od firmy Honeywell vybavený tlačítkem CodeGate dopňuje velmi úspěšnou řadu 1D snímačů čárových kódů Voyager 1200g o schopnost snímat vícesměrně 1D i 2D čárové kódy vícesměrnou technologií sejmutí obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. Moderní konstrukce populárního snímače přináší ještě lepší výkon snímače, větší rychlost snímání, zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů pro všechny standardní 1D i 2D čárové kódy. Snímač umožňuje snadný přechod od snímačů 1D ke snímačům schopným snímat i 2D čárové kódy.

Snímače řady Voyager 1400g mají inovovaný futuristický tvar a zdokonalený snímací systém. Snímač Voyager 1400g má velký výkon při vyhodnocení nasnímaných obrazů čárových kódů. Tento vícesměrný snímač dekóduje prakticky všechny dnešní standardní čárové kódy 1D i 2D bez ohledu na jejich orientaci. Pro úspěšné sejmutí obrazu čárového kódu snímač využívá velkou rozlišovací schopnost senzoru s výkonným obrazovým procesorem, který zajistí rychlé vyhodnocení sejmutého čárového kódu.

Tlačítko CodeGate umožňuje inteligentní snímání, které je vhodné pro všechny aplikace snímání čárových kódů, včetně spolehlivého výběru jednotlivých položek ze seznamu čárových kódů, zpracování dokumentace a inventarizace majetku.

Ukázka použití snímače Voyager 1400g Tlačítko CodeGate spolupracuje s patentovanou automatickou aktivací LED snímače. Jednoduše po přiblížení předmětu s čárovým kódem ke snímači je automaticky aktivován dobře viditelný zaměřovací paprsek umožňující uživateli pohodlně si vybrat požadovaný čárový kód k sejmutí. Po stisku tlačítka CodeGate je čárový kód dekódován a výsledná data jsou odeslána do připojeného počítače nebo pokladny.

Snímač Voyager 1400g může být použít jako ruční i jako stacionární. Voyager 1400g automaticky deaktivuje funkci tlačítka CodeGate pokud je snímač umístěn ve stojanu.

Snímač Voyager 1400g má rozměrově úspornou, ale velmi odolnou konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP42 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává až 30 pádům z 1,5 m na beton a je schopen pracovat při teplotách 0° - 40° C.  

Význačné vlastnosti:

Vyšší snímací výkon a zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů
Automatická aktivace LED snímače s tlačítkem CodeGate
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Lehké průmyslové provedení s krytím IP42 
Režim snímání ruční i z flexibilního stojanu
Uživatelsky výměnný kabel
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Nastavitelný stojan


Technická specifikace snímače Voyager 1400g


Stažení originálního
informačního letáku
snímače Voyager 1400g
(360 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 27 července 2022