Vuquest 3310g
Předchozí Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 3310g
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Miniaturní LED snímač 1D a 2D čárových kódů s tlačítkem Vuquest 3310g

Pouze pro informaci nevyrábí se !!!

Vuquest 3310gMiniaturní LED snímač Vuquest 3310g od firmy Honeywell vytváří nový standard v oblasti miniaturních ručních snímačů. Pro snímání všech standardních jedno i dvourozměrných čárových kódů využívá Snímač Vuquest 3310g ve stojanu novou vícesměrnou technologií sejmutí a zpracování obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. Snímač je vybaven nejmodernější technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology 6.0. Tato technologie snímači umožňuje ještě větší hloubku snímacího pole snímače, větší rychlost snímání, zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů včetně čtení čárových kódů zobrazených na displeji mobilu nebo mobilního počítače. Dále umožňuje pořizovat černobílé fotografie bez nutnosti použít další oddělený fotoaparát. 

Podporuje všechna standardní komunikační rozhraní. Změna typu rozhraní se jednoduše provede pouhou výměnou kabelu za jiný typ, snímač se automaticky nakonfiguruje na odpovídající typ komunikačního rozhraní.  

Snímač je vhodný pro samoobslužné místa, jako je identifikace osob, kontrola přístupu, příjem / výdej zboží, platby účtů a automatizace výroby. Jeho vícesměrná technologie snímání jednoho nebo i více čárových kódů najednou je vhodná pro zákazníky samoobslužných automatizovaných míst.

Miniaturní ruční snímač Vuquest 3310g má velký výkon při vyhodnocení nasnímaných obrazů čárových kódů. Tento vícesměrný snímač dekóduje prakticky všechny dnešní standardní čárové kódy 1D včetně PDF i 2D včetně Postal a OCR symbolů bez ohledu na jejich orientaci. Pro úspěšné sejmutí obrazu čárového kódu snímač využívá velkou rozlišovací schopnost senzoru s extrémně výkonným obrazovým procesorem, který zajistí rychlé vyhodnocení sejmutého čárového kódu.

Aktivační tlačítko umožňuje inteligentní snímání, které je vhodné pro všechny aplikace snímání čárových kódů, včetně spolehlivého výběru jednotlivých položek ze seznamu čárových kódů, zpracování dokumentace a inventarizace majetku.

Aktivační tlačítko spolupracuje s automatickou aktivací zaměřovacího paprsku. Jednoduše po přiblížení předmětu s čárovým kódem ke snímači je automaticky aktivován dobře viditelný zaměřovacího paprsek umožňující uživateli pohodlně si vybrat požadovaný čárový kód k sejmutí. Po stisku tlačítka je čárový kód dekódován a výsledná data jsou odeslána do připojeného počítače nebo pokladny. 

Význačné vlastnosti:

Malé rozměry
Snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů 
Čtení čárových kódů zobrazených na displeji mobilu nebo mobilního počítače
Automatická aktivace zaměřovacího paprsku s tlačítkem
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Uživatelsky výměnný kabel
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Úprava sejmutých dat
Lehké průmyslové provedení s krytím IP53 
Uživatelsky výměnný kabel s automatickou identifikací typu rozhraní
Program pro zpracování obrázků sejmutých snímačem
Podporuje nahrání uživatelských aplikací pro zpracování obrazu nebo nasnímaných dat do snímače vytvořených v systému TotalFreedom 2.0
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače Vuquest 3310g


Stažení originálního
informačního letáku
snímače Vuquest 3310g
(254 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 18 listopadu 2022