3800i
Úvod Nahoru Následující 

 


Specifikace 3800i
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Ruční průmyslový CCD snímač čárového kódu 3800i s aktivačním tlačítkem

Průmyslový snímač 3800iPrůmyslový CCD snímač 3800i od firmy Honeywell s nadstandardní rychlostí snímání čárových kódů pro všechny standardní jednorozměrné čárové kódy. Doplňuje řadu ručních CCD snímačů o průmyslový typ s krytím IP54 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě. Ukázka použití průmyslového snímače 3800iPrůmyslové provedení snímače je vhodné do různých průmyslových a skladových aplikací v náročném prostředí. Snímač odolává pádům z výšky až 2 metrů. Snímač je vybaven revoluční technologií snímání a zpracování obrazu Adaptus Imaging Technology 5.0. Tato technologie snímači umožňuje velkou hloubku snímacího pole snímače až 208 cm, větší rychlost snímání a zlepšení čitelnosti i poškozených čárových kódů. 

Průmyslový snímač 3800i je v  kompaktním provedení s nízkou spotřebou má velmi snadnou instalaci a velkou životnost. Optická část snímače splňuje veškeré požadavky kladené na dnešní snímače, ale splňuje i dlouhodobé potřeby.

Po stisku aktivačního tlačítka průmyslového snímače 3800i se rozsvítí zaměřovací paprsek a jakmile zaměřovací paprsek protne celý zaměřený čárový kód, dekodér snímače okamžitě zpracuje sejmutý obraz čárového kódu a odešle data do výstupního rozhraní snímače.

Průmyslový snímač 3800i má rozměrově úspornou, ale velmi robustní konstrukci s minimálním množstvím kritických součástek a konektorů. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP54 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává pádům z 2 m na beton a je schopen pracovat i při extrémních provozních teplotách -30° - 50° C. 

Průmyslový snímač 3800i je vhodný pro širokou škálu průmyslových uživatelských aplikací včetně výrobních, skladových, distribučních a logistických aplikací.

Význačné vlastnosti:

Průmyslové provedení s krytím IP54 odolávajícím prašnému prostředí i stříkající vodě
Robustní konstrukce odolávající pádům až ze 2m
Větší snímací rychlost a velká hloubka snímacího pole (až 208 cm). 
Zaměřovací paprsek usnadňuje výběr čárového kódu z menu.
Uživatelsky výměnný kabel
Nastavitelná zvuková signalizace 
Úprava sejmutých dat
Podporuje standardní rozhraní včetně USB
Podpora vzdálené centrální správy IT administrátorem prostřednictvím sítě z jednoho místa systémem MasterMind

 Technická specifikace snímače 3800i


Stažení originálního
informačního letáku
snímačů řady 3800i
 (455 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader

 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022